Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ESNAFA HİJYEN SEMİNERİ
 Bakanlık tarafından zorunlu tutulan hijyen eğitimine yaklaşık 120 kahveci, gazinocu ve internetçi esnafı katılırken, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Eryılmaz, genelge gereği yapmış oldukları seminerin, herhangi bir cezaya maruz kalınmaması için yapılmakta olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans salonunda gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını yapan Başkan Eryılmaz, odaya kayıtlı üyelerini selamladıktan sonra esnafı için yeni gelişmeleri hızla hayata geçirdiklerini belirterek; “Bu konuda bizlere vermiş olduğunuz güveni ve emaneti elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayız. Bizim için dua eden insanlarımızı mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti gece gündüz demeden göstermekteyiz. Esnaf ve sanatkarlara odaları birliği başkanımız sayın Ahmet Kuybu’ya odamıza yapmış olduğu maddi ve manevi yardımların ve bizlere destek vererek, yanımızda bulunmuştur. Bundan dolayı kendisine ve yönetim kurulu üyelerine, çalışan personellerine teşekkür eder, saygılar sunarım. Ayrıca, internet ve kahvehanelerin kapanış saatleri ile bizlere çok yardımcı olan belediye başkanımız sayın Mustafa Poyraz’a da teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

SLAYT GÖSTERİLİ HİJYEN EĞİTİMİ

3 dönemdir odanın başkanlığını yürüten, bugün için 170’i internetçi olmak üzere, toplam 650 üyeye sahip olduğunu kaydeden Başkan Eryılmaz, verilen eğitimden sonra sınav yapılacağını, sınavın ardından da başarılı olan üyelere sertifika verileceğinin altını çizdi.

Başkan Eryılmaz’ın konuşması ardından, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde görevli, gıda mühendisi Mehmet Çağman, hijyen konusunda slayt gösterili açıklamalarda ve bilgilendirmede bulundu.

 









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol