KMESOB HEYETİNDEN ANLAMLI ZİYARET
SGK İl Müdürü Hüseyin Karaoğlan’ı makamında ziyaret eden heyet, yeni görevinden dolayı Karaoğlan’a başarı dileklerini iletti. KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’nun yanı sıra heyette KMESOB Başkan Vekili ve Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan, Yönetim Kurulu Üyesi ve Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler, Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknik Makina Odası Başkanı Muzaffer Çil, Yönetim Kurulu Üyesi ve Terziler Odası Başkanı Muhlis Akkurt yer aldı.
Ziyarette, Kahramanmaraş esnafının sosyal güvenlik konularındaki talepleri ve kurumla olan ilişkiler ele alındı.
AHMET KUYBU: “SGK İLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, şunları söyledi: “SGK, esnaf ve sanatkârlarımızın hem emeklilik hem de sağlık hakları açısından büyük önem taşıyan bir kurumdur. Yeni İl Müdürümüz Sayın Hüseyin Karaoğlan’a görevinde başarılar diliyoruz. Kendisiyle diyalog içinde, karşılıklı anlayışla Kahramanmaraş esnafının sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Bu ziyaret vesilesiyle kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.”
HÜSEYİN KARAOĞLAN: “ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”
KMESOB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Kahramanmaraş İl Müdürü Hüseyin Karaoğlan ise şu ifadeleri kullandı: “Esnaf ve Sanatkârlarımız ülke ekonomisinin temel taşlarından biridir. Bu nedenle KMESOB’un ziyaretinden büyük mutluluk duydum. Birlikte hareket ederek, esnafımızın sosyal güvenlik süreçlerini kolaylaştıracak adımlar atmaya hazırız. Kurum olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız.”