Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

EMNİYET’TE GECE 12 ÇORBASI
 Dün gece, saat 24.00’de, şehrimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına mercimek çorbası ikramında bulunan Aşık, ilk kez hayata geçirdikleri, gece mesaisi yapan emniyet mensuplarının acıktıklarında bir yere gitmeden, üstelik de maliyetine (75 kuruş) çorba içebileceklerini, bu ilk gecede bu heyecanı basın ile paylaşmak üzere bir arada olduklarını söyledi.



Aşık
hem çorbasını içti, hem de bu ilk uygulama için düşüncelerini şu cümlelerle açıkladı; “Geceden sabaha kadar görev yapan arkadaşlarımız var, haliyle acıkıyorlar, yemek yeme ihtiyacı duyuyorlar. Bugün burada bir ilki başlatıyoruz. Çorbamız ekmekle birlikte, ucuz, maliyetine, hem de 75 kuruşa. Tüm memur arkadaşlarımız yemek ihtiyaçlarını buradan giderebilirler” dedi, hizmet kalitesi için de vatandaşların çekinmeden 155’i arayabileceklerini,  emniyete yardımcı olabileceklerini kaydetti.

PROBLEMLERİ BİRLİKTE ÇÖZELİM

Gayet samimi ve sıcak bir ortamda geçen yemekli sohbet toplantısına görev yapan tüm emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri ile çok sayıda gece görevi yapan polisler katılırken, Emniyet Müdürü Metin Aşık, problem varsa, bunları birlikte çözmekten yana olduğunu vurguladı, “Problemlerini, şikayetlerini vatandaş rahatlıkla söyleyebilmeli. Söyleyebilmeli ki biz de hedefimize ulaşalım, problemleri birlikte çözelim. İletilen tüm sorunlar, sıkıntılar bana da geliyor, arkadaşlarımızla toplanıyor, çözüm noktasında ortak fikirler üretiyoruz. Bize problemlerini, şikâyetlerini telefon ya da e.mail yoluyla gönderen vatandaşlarımız, isterlerse kimliklerini gizli tutabiliyoruz” diye konuştu.


HER ŞİKÂYET BİR ARMAĞANDIR

Kentteki asayiş ve hala ve gidişle ilgili basın mensuplarının düşüncelerini de alan Aşık, bir Japon atasözünden yola çıkarak, “Her şikayet bir armağandır” dedi ve gelen tüm şikayetleri, yaşanmış sıkıntıları çözebilmek için ciddi adımlar attıklarını, atmaya devam edeceklerinin altını çizdi, gazetecilerle sohbet etti, geldikleri için de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Biz de, sıcak ilgisi ve davetinden ötürü emniyet müdürümüz sayın Aşık’a teşekkür ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol