Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

EMNİYET MÜDÜRÜ AŞIK, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
 Çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, özgür düşünen bireyler olarak yetişmelerinde en büyük rol öğretmenlerindir” diyen Emniyet Müdürü Metin Aşık, insanların ve toplumun yetişmesinde ve şekillenmesinde taşıdıkları bu büyük önem sebebiyle öğretmenler gününü kutladı.  Aşık gönderdiği kutlama mesajında;  .

”Milletlerin hayatında da eşsiz bir yere sahiptir. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Ulu Önder Atatürk; "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır" sözüyle bunu en güzel şekilde ifade etmiştir. Bu bilince sahip olan Türk öğretmeni, büyük Atatürk'ün kendisine verdiği görevi lâyıkıyla yerine getirmekte, Atatürk'ün ideallerine bağlı Cumhuriyet nesillerini yetiştirmektedir.
Ufkumuzu aydınlatan bu aydınlığın mimarları arasında müstesna bir yeri olan ve bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın bir mesleği icra eden öğretmenlerimize sadece Öğretmenler Gününde değil her daim itibar göstermemiz, hak ettikleri değeri vermemiz. gerekir.
Bu duygu ve düşüncelerle, doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin bu mutlu ve anlamlı 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, görevini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet dilerim”
  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol