Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

EMNİYET MÜDÜRÜ AŞIK, ENGELLİLERLE
 İade-i ziyarette bulunduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Metin Aşık, engelli vatandaşlarımızın da bu toplumun bir gerçeği olduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Abdulhamit Yeniceli ise, Müdür Aşık’ın ziyaretinden ve engelli vatandaşlara olan hassasiyetinden dolayı teşekkür etti; “Derneğimizin yeni olduğundan, ancak yeni bir dernek olmamıza rağmen dergi çalışmamızın olmasından ve şuan proje aşamasında olan bez çanta imalatı projemizden bahsettik. Sayın il emniyet müdürümüze derneğimizle ilgili bilgiler verdik. YENİ YAŞAM dergimizin 2 aylık dönemler halinde çıkacağından ve şuan bize reklam veren Karabulut Medikalin 10 adet tekerlekli sandalye vereceğini bu sandalye dağıtımımızı ise Emniyet Müdürlüğümüzle koordineli dağıtmak istediklerimizi dile getirdik” dedi.

Yeniceli ziyaretle ilgili olarak ayrıca şunları söyledi; “İl Emniyet Müdürümüz Metin AŞIK ise bu çalışmalarımızın toplum destekli polis birimimiz ve asayiş amirliği birimimizle yapılabileceğini belirterek bizlere bu konuda da olumlu yanıt vererek emniyet teşkilatının yapılan her iyi çalışmada vatandaşın yanında olduklarını hissettirmektedir. Kahramanmaraş Yeni Yaşam Engelliler Derneği olarak bizler bu manevi duyguyu bizzat yaşamaktayız”

Başkan Yeniceli, son olarak; “Çok sıcak ve samimi bir yaklaşımla bizleri dinleyen derneğimize gelerek bizleri onurlandıran Sayın AŞIK' a çok teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol