banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EMNİYET EKİP SAYISINI ARTIRIYOR
 Aşık, mahalle muhtarlarıyla yaptığı 4. Huzur Toplantısında, polisin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların rahatsızlıkları ve beklentileri doğrultusunda sorunları çözmek istediklerini ve bu konuda muhtarla işbirliği halinde olacaklarını kaydeden Aşık, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımızla görüşerek onların üzerinden mahalleliye sesimizi duyurmak istiyoruz. Buradaki amacımız toplumun rahatsızlıkları vatandaşımızın istekleri ve beklentileri doğrultusunda çözmek. Mahallemizde, sokağımızda insanlarımızın karşılaştıkları sorunları nitelikli personellerimizle çözmemiz lazım. Mahallelerde resmi ve sivil ekiplerimizi çoğaltıyoruz. Konularına göre arkadaşlarımız suçla mücadele noktasında gelen e-mailler, gelen şikayetler ya da ikili görüşmelerde vatandaşlarımızın mahallesinde karşılaştıkları problemleri aktarırsa polisiye taktik ve tekniklerle biz onları izleyeceğiz ve takip edeceğiz. Narkotik olsun, fuhuş olsun, kumar olsun bu tür suçlara müsaade etmeyeceğiz."

Emniyet Müdürü Aşık, bundan sonraki süreçte 155 haber merkezindeki memurdan sokaktaki polise kadar tüm birimlerin profesyonelce çalışacağını ifade ederek, ilerleyen dönemde Yunus polis sayılarının da artırılacağını sözlerine ekledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol