Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

EMNİYET BİR İLKE İMZA ATTI, AŞURE DAĞITTI
 Haftanın son günü olan cumartesi günü, öğle namazını müteakip Ulu Cami önünde kurulan kazanlarda pişirilen aşure şenliğine katılan vatandaşlar, aşureyi her yönü ile beğendiklerini söylerken, Metin Aşık; “Bu günler dostlukların, dayanışmanın pekiştiği, güzelliklerin paylaşıldığı günlerdir. Tüm Türk – İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum!” dedi.



Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed  Gevher dua etti, aşure ayının hayırlı olması, insanları bütünleştirmesi dileğinde bulundu.


2 kazanda pişirilen ve lezzetli olduğunu vatandaşlar dile getirirken, Erenler Kültür Derneği Başkanı Memik İbili, davranışından ve hassasiyetinden ötürü emniyet müdürü Metin Aşık’a teşekkür et ti, aşure günlerinin önemine ilişkin düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.


Aşure şenliğine emniyet teşkilatı yanında, ayrıca il genel meclisi başkanı Mustafa Özsoy ile, çok sayıda vatandaş iştirak etti.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol