Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN’LI ENGELLİLERDEN DEDEOĞLU’NA ZİYARET
 MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek, ülkemizde engellilerin sorunlarını çok yakından takip ettiğini vurguladı.

2005 yılında çıkarılan yasaya da atıfta bulunan Dedeoğlu, Türkiye’de engellilerle ilgili düzenlemelerin 7 içinde yapılamadığını ve hükümetin 3 yıllık daha ek süre istediğini bildirdi.

Engellilerle ilgili düzenlemelerin kamu kurum ve kuruluşları tarafından biran önce yapılmasını isteyen Dedeoğlu, TBMM’de ziyaret eden Elbistan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Kılıç, ve Veli Kır, Saniye Karagenç, Serap Erkek ile Hülya Pamuk her alanda yaşadıkları sorunlara işaret etti.

Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Kılıç, ziyaret sırasında Dedeoğlu’nu 3 Aralık dünya engelliler günü dolayısıyla Elbistan’da düzenleyecekleri geceye davet etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol