Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ İÇMELERİN YOĞUNLUĞU DEVAM EDİYOR

 Türkiye'nin çeşitli illerinden şifa aramak amacıyla Ekinözü'ne gelen vatandaşlar Ekinözü İçmelerinden Memnun Kalarak Ağrıyorlar.

Şifalı suları ile tanınan Ekinözü içmelerine vatandaşların ilgisi yoğun. Türkiye'nin çeşitli illerinden şifa aramak amacıyla Ekinözü'ne gelen vatandaşlar, suların birçok hastalığa iyi geldiği yönünde birleşiyorlar.

Sularının şifalı olduğu ve ısıtılarak kullanılması durumunda birçok hastalığın tedavisinde yardımcı tedavi olarak kullanılabileceği Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan Ekinözü'ne, en çok güneydoğu illerinden ziyaretçi geliyor.

Ekinözü içmelerine gelen Şanlıurfalı Gülsüm Polat  açıklamasında Ekinözü İçmelerine ilk defa geldiğini çok memnun kaldığını ifade ederek Ekinözü İçmelerine vatandaşların inanarak gelmesi gerektiğini vurgu yaparak konuşmasına şu şekilde devam etti: Burası  güzel bir mekan gerçekten havası suyu çok güzel ama belediye ekipleri gece gündüz çalışmaya içmeleri temiz tutmaya çalışıyor dedi .


 Ekinözü İçmelerine iki ve Üç Yıldızlı Otellerin Yapılması gerektiğini bu otellerin Yapılması halinde Ekinözü içmelerine gelecek olan tursit sayısıda artar buda esnafa para demek olur  mide ve idrar yolları rahatsızlığından muzdarip olduğunu belirterek, 4 Yıldır  Ekinözü'ne geldiğini kaydetti. Şifalı suyun çok iyi geldiğini dile getiren  Gaziantepli yerli Tursit, içmelerin daha organizeli bir şekilde tanıtımının yapılarak, mutlaka şifa turizmine kazandırılması gerektiğini söyledi.

HABER /İsmail BOZDOĞAN /Kahramanmaraş Haber Ajansi 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol