banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU'NDAN 140 METRE KARELİK TÜRK BAYRAĞI

 Kahramanmaraş'ta ilklerin öncüsü Dulkadiroğlu Belediyesi, yamaç üzerine inşa edilen en büyük Türk Bayraklarından bir tanesini bölgesine kazandırdı. Toplamda 895 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen yeşil alan düzenleme çalışmaları içerisine 140 metrekarelik Türk Bayrağı anıtı inşa edildi. Yeşil ve kırmızının en güzel tonlarının birleştiği alanda incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, duygularını dile getirdi.

"Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duygumuz günlerde bu gibi eserlerin önemi büyük" diyen Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bayrağımız bu milletin ve devletin ruhu olduğu kadar, adaletin, bağımsızlığın, birliğin ve beraberliğin de simgesidir. Şairimiz Arif Nihat Asya, bayrak şiirinde bu ruhu ve anlamı en güzel şekilde dile getirmiştir. 'Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, ışık ışık, dalga dalga bayrağım! Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.' diyerek her kelimesinde ayrı bir anlam taşıyan bu güzel esere imza atmıştır. Bizlerde yerel yöneticiler olarak baş tacı ettiğimiz değerlerimizi ilçemize simge yapmaya devam ediyoruz. Şehitlerimiz için inşa ettiğimiz anıtlarımızın ardından bayrağımızı da ilçemize kazandırdık. Aslanbey Mahallemizde bulunan bu güzel yamacı kırmızı, beyaz ve yeşille süsledik. Bu güzel çalışmanın vatandaşlarımız tarafından beğenilmesi ve taktir edilmesi de bizleri son derece memnun etti. Bu gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Anlamlı ve özel eserler inşa etmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol