Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

DELİ BAHAR YARIŞIYOR’A YOĞUN İLGİ
 Kahramanmaraş Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahne alan Kahramanmaraş Belediye Konservatuarı Tiyatro Topluluğu, Deli Bahar Yarışıyor onunu sahneledi.



Salman Kapanoğlu
’nun yazıp yönettiği oyunda Maraş’ın meşhurlarından Deli Bahar tiplemesi ile şehrimizin kültüründen, sanatına, sosyal yapısından, tarihi dokusu ve Kurtuluş Savaşı’na kadar birçok konu mizahi bir dille anlatıldı.

Tiyatro oyununu izlemeye Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Defterdar Osman Koçaş Belediye Meclis üyeleri, Belediye eski başkanlarından Hacı Ali Özal ile çok sayıda davetli katıldı.

Tiyatro oyununun ardından sahneye çıkan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Salman Kapanoğlu nezdinden Belediye Konservatuarı Tiyatro Topluluğuna teşekkür etti.

Daha sonra oyunculara Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı ve Defterdar Osman Koçaş tarafından Katılım Belgeleri verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol