Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

DEDEOĞLU, KOZLU ŞEHİTLERİNİN  CENAZE TÖRENİNE KATILDI
 Zonguldak Kozlu’da düzenlenen cenaze törenine katılan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan ve MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu ile birlikte şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Burada Şehit Aileleri Derneği’ni de ziyaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, maden şehitlerinin ailelerine baş sağlığı diledi. Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu,  Zonguldak ve Kahramanmaraş’ın kaderlerinin aynı olduğuna dikkat çekerek, şu şekilde konuştu:

“Geçtiğimiz hafta TBMM’de maden kazalarında olan bu gibi istenmeyen Türkiye’yi derin yaralara üzüntüye sevk eden bu durumlarla ilgili alınması gereken tedbirlerle ilgili TBMM’de uzun bir konuşmamız oldu.

Buranın ve Kahramanmaraş’ın problemleri ile ilgili genel merkezimizin görüşlerini belirten konuşmamız oldu. Bu önerileri inşallah hükümet dikkate alır.

Zonguldak ve Kahramanmaraş’ın kaderi aynıdır. Bundan iki yıl önce 9 maden şehidi göçük altında kaldı. Hala daha çıkartılamadı. Onun derin acısı içindeyiz.

Cenazeleri çıkartamıyorsak anıt mezar yapılsın diye hükümete öneride bulunduk. Ama dikkate alınmadı. Madenden geçimini sağlayan insanların problemlerini çözmek”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol