Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

DEDEOĞLU, KENTİN TANITIMA İHTİYACI VAR

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, kısa adı KARDER olan Kahramanmaraş ve İlçeleri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Ankara’da yapılan olağanüstü genel kuruluna katıldı. Dedeoğlu, burada yapmış olduğu konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Birlik ve beraberlik konusunun hem Ankara’da yaşayan Kahramanmaraşlılar için hem de Kahramanmaraş’ın kalkınması için büyük önem taşıdığına işaret eden Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın geleceğinin parlak olduğunu vurguladı ve   Kahramanmaraş’ın tanıtıma ihtiyacı olduğunu ifade ederek, bu konuda başta dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere herkese görev düştüğünü açıkladı. Kahramanmaraş’ın Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisi olduğuna da dikkat çeken Dedeoğlu, “Kahramanmaraş’ın el sanatlarını, ürünlerini ve ürettikleri çok tanıtmalıyız.” dedi.

Kahramanmaraş’a hizmet adına her türlü çalışmaya hazır olduklarını da kaydeden Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın her türlü hizmeti hakkettiğini sözlerine ekledi.    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol