banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

COŞKUN’DAN VEDA KAHVALTISI
 27 yıllık bürokratik hayatının son 5 y ılını Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü olarak  geçiren ve Bakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığına  atanan Halil Coşkun, çoktandır basın mensupları ile bir araya gelemediğini, ancak son birliktelikte, kahvaltılı basın toplantısında camiayı ve basını üzen haberini vermek zorunda kaldı.

“Her şeyin bir sonu var. Nisan-2008’den beri buradayım, sizlerle birlikteyim. Buradaki hizmet anlayışımız son bulacak. Geldiğimiz günden bu yana, basının önemine inanan bir kimse olarak, kurumda basın ve halkla ilişkiler müdürlüğüne kurduk, çok da yararını gördük. Çünkü basını, halka açılan kapı olarak gördük.” diyen, basın mensuplarına övgü dolu sözlerini sürdüren Bölge Müdürü Coşkun, “Basın bizim her şeyimiz. Bizler meramımızı, çalışmalarımızı anlattık, basın da bizi anladı. Çalışmalarımızı duyurdu” dedi.


LEYLEĞE TAKILAN PROTEZ BACAK

Osmaniye’de Çevre ve Orman Müdürlüğü de yapan, görevi sırasında bir leyleğin bacağının kırılması üzerine protez bacak önerisinde bulunan ve bunun da hayata geçirilmesi ardından ulusal basına dahi haber olan Coşkun, bu hatırasını anlatırken heyecanlandı, burada basının rolünü anlatmak istercesine, bir kez daha basın mensuplarına övgüler yağdırdı, basının günümüzde dördüncü güç olduğunu hatırlattı ve basın mensuplarına teşekkür etti.


ÖZEL SEKTÖR ANLAYIŞI İLE ÇALIŞTI

Gayet samimi bir ortamda açıklamalarda bulunan Coşkun, Kahramanmaraşlı olmaktan duyduğu mutluluğu anlatırken de, “Şehrimize hizmeti şiar edindik ve bunu yaparken de özel sektör anlayışı içinde olduk. Bu şehre,  insanlarımıza hangi katma değerleri verebilirizin heyecanı içinde olduk. Sizlerle ve toplumla, çalışanlarımızla ilişkilerimizi müsbet oldu. Çalışmaları, güzellikleri beraber paylaştık sizlerle. Biz bu toprakların çocuklarıyız ve Kahramanmaraşlıyız. Çünkü Kahramanmaraş sevdası bitmez” diye konuştu.


AHIR DAĞI HİÇBİR ZAMAN SAHİPSİZ KALMADI

Konuşurken mbiri yandan da basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandıran Coşkun, görev süresi içerisinde orman ve ormanlık alanlarla ilgili olarak çok verimli çalışmalar içinde olduklarını kaydetti, geçmişte çalışan, hizmet veren meslektaşları ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti, sonra da bir soru üzerine şunları söyledi “Ahırdağı hiçbir zaman sahipsiz kalmadı. Bugün Ahırdağı’nda hızlı bir yapılaşma var, akşamları daha net görünüyor, sanki bir şehir gibi, ışıl ışıl. Kahramanmaraş’ta bağcılık bir kültür, bu bakımdan da Ahırdağı cazip hale geldi. Belki ağaçları kesildi, yazlık bağlar ve evler yapıldı. Ancak şunu söylememde sakınca yok, Ahırdağı’nın kurtuluşu, burada uygulanacak yeni bir imar uygulamasına bağlı. Bunun yapılması lazım”


Coşkun ayrıca orman yangınları, B2 yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu, basın toplantısı ardından basın mensupları ile vedalaştı, helallik diledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol