banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLARIN DÜNYASINDA SAVAŞ YOKTUR
 Gazetecilerle bir araya gelen Kimse Yok Mu Derneği Başkan ve yöneticileri, yaklaşık 2 yıl süren iç savaştan kaçıp ülkemize sığınan Suriyeli vatandaşlara devletin sahip çıktığını söyleyen Timurbanga, valiliğin her türlü desteği vermeye, altyapı oluşturmaya çalıştığını belirterek, “Bu insanlar bize sığınmış. Yardıma, himmete muhtaçlar. Valiliğimizin izni ile ‘kardeş aile projesi’ kapsamında bu aileleri evlerimize alalım, boş olan dairelerimiz varsa,  onlara yerleştirelim istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Bu iç savaşta en büyük zararı gören çocuklar. Babalarını yitirdiler, kimisi yetim, kimisi öksüz kaldı. En çok onlar mağdur. Çünkü çocukların dünyasında savaş yok” dedi ve derneğin 2012 yılı çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

AYNİ YARDIMLARI BEKLİYORUZ!

Suriyeli mültecilere dağıtılmak üzere, bir ekmek biri battaniye kampanyasının büyük ilgi ve destek gördüğünün de altını çizen Başkan Timurbanga, bugüne kadar yaklaşık 500 battaniyenin ihtiyacı olanlara dağıtıldığını, mültecilere yardımların her geçen gün çığ gibi arttığını, artması gerektiğinin altını çizerek sözlerine son verdi, gazetecilere bir kere daha teşekkür etmeyi unutmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol