banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

CHP’DE ORTAK HEDEF, ORTAK SÖZ, ORTAK EYLEM, ORTAK DAVRANIŞ
 CHP İl Kadın Kolları Başkanı Feril Tekşen’in Kuşadası’ndaki bir toplantıya katılmış olması sebebiyle, Tekşen adına konuşan Deniz Şengül, bu çalışma doğrultusunda, ortak hedef, ortak söz,  ortak eylem ve ortak davranış biçimini geliştirmek ve öne çıkartmak düşüncelerinde olduğunu ileri sürdü: “Haliyle il ve ilçelerde yapılacak çalışmaların arttırılması ve eş zamanlı olması önemle hale gelmektedir. Bununu için 7 ayda 7 bölge çalışması 7 ayda illere, uygulanabilecek hale getirilmiş ve illerin 7 aylık çalışma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır. Bu çalışmadan sonra seçimlerin iki ana unsuru olan kadınlar ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir” dedi.



YEREL SEÇİMLERE GİDERKEN…

Deniz Şengül açıklamasının diğer bölümünde, şunları söyledi; “Türkiye’nin dört bir yanında, bugün 15 Kasım günü, saat 11.00’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisinin tüm il kadın kolu başkanları, ilçe kadın kollarının başkanları ve kadın kollarımız ile birlikte, tek ses, tek yürek oluyoruz, tüm iller yerel seçimlere giderken 7 ayda iller çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu ve başkan Feril Tekşen adına basın mensuplarının sorularına cevap veremeyeceğini söyleyerek toplantıya nokta koydu. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol