banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

CHP KADIN KOLLARI KİMLİK’TEYDİ

CHP kadın Kolları Başkanı Feril Tekşen önderliğinde, Kimlik Gazetesi’ni ziyaret eden, sahibi Mehmet Fiskeci ile bir kahvaltı sofrasında buluşan CHP’li kadınlar, basının günümüzde önemli bir güç olduğunu, dördüncü kuvvet değil, artık birinci güç haline geldiğini söylediler.


Başkan Feril Tekşen, basından uzak durmayacaklarını, kadın kolları olarak basın mensuplarını ziyaret edeceklerini, esnaf gezileri ile artık partide ve evde durmanın anlamsız olduğunu belirterek, “Bugün Kimlik Gazetesi’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik arkadaşlarımızla. Basın bizim için ve herkes için önemli. Hem bir kahvaltı, hem de sohbet etme imkanı, fırsatı verdiği için sayın Fiskeci’ye teşekkür ediyoruz” dedi ve siyasi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Gazete sahibi Mehmet Fiskeci de, geldikleri için konuklarına teşekkür ederken, siyasetin kalbinin Kimlik’te attığını ve kendini bu gazetede bulduğunu kaydetti.


KİMLİK GAZETESİ’ne nezaket ziyareti gerçekleştiren isimler şunlar;

Feril Tekşen : CHP Kadın Kolları Başkanı

Deniz Şengül : CHP Merkez ilçe kadın kolları başkanı

Şefika Serin : İl kadın kolları yönetim kurulu üyesi

Fidan Demircioğlu : İl kadın kolları yönetim kurulu üyesi.

Suna Bozok : Merkez ilçe başkan yardımcısı

Mukaddes Baltacı : İlçe kadın kolları yönetim kurulu üyesi…

Fisun Zabun : İlçe kadın kolları başkan yardımcısı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol