Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Çaylı ise, vatandaşlarla birebir görüşerek “Çalmadık Kapı, Sıkmadık El bırakmayacağız.” İlkesi doğrultusunda ziyaretlerini sürdürüyor.
Duraklı Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Çaylı, mahalle sakinlerine kendisini tanıtıp, tecrübelerini aktarıp,bu kentin her mahallesini, her sokağını adım adım gezeceğini ve Kahramanmaraş halkını çok iyi tanıdığını belirtti. Çaylı, “Bu memlekette yaşayan ve bu memleketin geçmiş sorunları ile geldiği noktayı bilen bir ferdi olarak bu şehirde yaşayan insanlarımızın neye ihtiyaçları olduğunu çok iyi biliyorum. Bu yüzden de eğer kısmet olur da Aday gösterilip, vatandaşlarıma hizmet imkanı verilirse, Dulkadiroğlu İlçesininsorunsuz, çehresi değişmiş ve Dulkadiroğlu’na kentsel değişim ile birlikte hizmetlerin değiştiğini halkımıza hissettireceğiz. Halkıyla barışık, vatandaşı can kulağıyla dinleyen ve onların sorunlarının çözümü içinher türlü fedakarlıktan kaçınmayacağım, Sayın Başbakanımızın; “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” anlayışı çerçevesinde hizmet edeceğim.” Dedi.
Daha sonra Kümbet Mahallesi kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Çaylı, bir süre onların dilek ve temennilerini dinledikten sonra çalışmaları hakkında bilgi vererek bölgeden ayrıldı.









