banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÇANTACI DİŞÇİLERE DİKKAT!
 Kahramanmaraş Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Yıldırım, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte kendi muayenehanesinde bir toplantı yaptıklarını, konu itibariyle Türk Diş Hekimleri Birliğini, yerel seçimleri ve Kahramanmaraş’ta önümüzdeki yıl  düzenleyecekleri bilimsel etkinlikler ve korsan, diğer adıyla çantacı dişçiler hakkında düşünceleri paylaştıklarını, vatandaşların, ağız ve diş sağlığının önemi açısından bu çantacı dişçilerden uzak durmalarını söyledi.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Yıldırım; “Bununla ilgili arkadaşlarla konuştuk hep beraber kaçak çalışan dişçiler Maraş’a başka şehirlerden gelen çantacı diş hekimlerine karşı mücadele etmeye karar verdik.  Seneye yapacağımız bilimsel etkinliği Çukurova diş hekimleri günleri etkinliklerini beraber olarak yapacağız ağız diş sağlığı merkezi ile ortak çalışıp çok canlı bir şekilde bu organizasyonu yapacağız. Türk diş hekimleri birliği bizim için çok önemli seneye de dünya diş hekimleri kongresi var Türkiye’de ağustos ayında onunla ilgili başkanımızı seçeceğiz hep beraber çalışıyoruz” dedi.

Genelde Adana, Gaziantep, Antakya ve Kahramanmaraş olarak ortak hareket ettiklerini belirten Başkan Yıldırım, Diş Hekimleri Birliğini en iyi şekilde yönetecek diş hekimlerini seçmeye karar vereceklerini, bunun için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol