banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 “BUDMA 2013 FUARI”
 Sanko Makina’nın “Milli Katılım” kapsamında yer aldığı fuar kapalı alanda düzenlendi. Sanko Makina standında, MST markası ile üretilen bir adet MS544 Plus kazıcı yükleyici ve bir adet ST 7.40 teleskobik forklift sergilendi.

MST marka kazıcı yükleyici ve teleskobik forkliftin yer aldığı stant, başta Polonya firmaları olmak üzere, Letonya, Estonya, Almanya ve Rusya’dan gelen “son tüketiciler” ve firma temsilcilerince ziyaret edildi. Son kullanıcılar ve firma temsilcileri, yoğun ilgi gösterdikleri MST marka iş makinaları konusunda bilgilendirildi ve Polonya bayisine yönlendirildi.


BÜYÜKELÇİ ÖZCAN’IN ZİYARETİ
Bu arada, BUDMA 2013 fuarındaki Sanko Makina standını, Türkiye’nin Varşova Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan ve Varşova Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Koray Akgüloğlu da ziyaret etti. MST İhracat Müdürü Ersin Fesli, Büyükelçi Özcan ve Başmüşavir Akgüloğlu, sergilenen makinalar konusunda bilgilendirdi.
Polonya’da yerleşik televizyon kanalı “TVP Poznan” ve magazin dergisi “TVP Poznan Magazyn Targowny” ekibi de Sanko Makina standında çekim yaptı ve MST İhracat Müdürü Ersin Fesli’den Sanko Makina ve sergilenen iş makinalarına ilişkin bilgi aldı.


SANKO MAKİNA
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.
MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrasıhizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol