banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BİNİCİ’DEN SOSYAL TESİS VE KULE PROJESİ
 Proje ile ilgili olarak inşaat mühendisi olan Gökhan Binici, şunları söyledi;

“Uzun süredir üzerinde çalıştığımız projelerden birisi olan ve Büyük Proje diye adlandırdığımız Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Tesis ve Kule projemizin ihalesini kat karşılığı yöntemiyle yapmayı planladık. Bu sayede Ticaret ve Sanayi Odamızın kasasından bir kuruş dahi çıkmadan büyük bir eseri daha ilimize kazandırmış olacağız.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Tesisi ve Kule inşaatı tamamlandığında Kahramanmaraş’ımıza özellik ve güzellik kazandıracak.

 İnşaat alanının tesliminden sonra inşaatın 400 gün içerisinde bitmesi planlanıyor.  Kat karşılığı yöntemiyle yapılırsa ihale Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın kasasından herhangi bir para çıkmayacaktır.

Bu projemizde işyerleri, Düğün Salonu, restaurant ve otoparkın yanı sıra 65 metre yüksekliğinde kule yer alacak. Kule kısmında ise 175 m2 seyir terası ve üzerinde 250 m2 kafeterya yer alacak. Kafeteryanın yer alacağı üst kısım kendi ekseni etrafında saatte 1 tur atacak. 

Yaklaşık maliyeti 5.000.000 (Beş Milyon Türk Lirası) TL olan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Tesis ve Kule inşaatı kontrollük ve proje işleri için ücret talep etmiyoruz. Kahramanmaraş Sevdalısı olarak Kahramanmaraş’ımıza bir büyük eser kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Bir Kahramanmaraş Sevdalısı ve Kahramanmaraş kalkınması konusunda gayret sarfeden değerli başkanımız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Kemal KARAKÜÇÜK’e oda seçimlerinde açık destek veriyor bu projenin hayata geçirilmesi hususunda bilgi ve gereğini arz ediyoruz” diye konuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol