Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN SOYDAN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI
 Başkan Soydan, mesajından şunları kaydetti:

“Gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlamak amacıyla düzenlenen 212 Sayılı yasanın kabulünün 53. yıldönümünde, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Bugün demokratik bir ülkede yaşıyorsak bunda gazetecilerin de payı vardır. Doğru, ilkeli ve tarafsız çalışan değerli gazetecilerimiz, demokrasinin duyulması ve yayılmasında rol oynamıştır. Tabi ki hükümetimizin tarafsız-demokratikleşme politikaları, gazetecilerimizin daha özgür ve çok sesli olmalarında etkili olmuştur.

Toplumu bilgilendirmek adına çeşitli zorluklar içinde özverili bir biçimde objektif çalışan gazetecilerimiz sosyal, kültürel ve ekonomi gibi her alanda toplumun sesi konumundadır.

Kamusal ve sivil hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen siz değerli gazetecilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol