banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ’IN SENDİKA ZİYARETİ
 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla sendikaları dolaşarak ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, sendikaları ziyaretinde sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek işçi bayramlarını kutladı.

İlk önce Hizmet-İş Sendikası Binasına giden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz burada sendika başkanı Ömer Çınar ve üyelerle bir araya gelerek sohbet etti ve işçilerin bayramını kutladı.

İkinci olarak Teksif Sendikasını ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Sendika Başkanı Ahmet Pala tarafından karşılandı. Sendika binasında işçilerle sohbet eden Başkan Poyraz aynı zamanda sendikaya babası ile birlikte gelen küçük kız çocuğuna da bebek hediye etti.

Daha sonra ilimizde yeni kurulan Kahramanmaraş Kamu Şirket İşçileri Derneği(Mar-Kaşid)’ni ziyaret eden Başkan Poyraz’a sendikaya girişinde küçük bir çocuk tarafından çiçek takdim edildi. Başkan Poyraz bunun üzerine çocuğu bir adet imzalı futbol topu hediye etti.

Dernek Başkanı Bayram Akdere ve işçilerle bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, dernek üyelerinin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol