Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ’DAN ÇARŞI ZİYARETİ
 Beraberinde KUDEB Sorumlusu Fatih Adanır ile birlikte Çukur Hamamı, Cumhuriyet Han, Belediye Çarşısı, Saraçhane Çarşısı, Semerciler ve Bakırcılar Çarşısı gibi çarşıları tek tek gezen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, hem yetkililerden bilgiler aldı hem de yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yetkililerden teknik konulara ilişkin bilgiler alan Başkan Poyraz, restorasyonların en geç Haziran ayına kadar bitirilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Zaman zaman esnaflarla sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, geçmişi günümüze taşıma adına çarşıların çok önemli olduğuna işaret ederek, çarşıların restorasyonu ile tarihler boyu ayakta kalmasının sağlanacağını söyledi.

Başkan Poyraz: “Çarşılarımızın restorasyonu ile hem şehrimizi bir cazibe merkezi haline getiriyoruz, hem de geçmişimize ve tarihi mekanlarımıza sahip çıkarak gelecek nesillere sağlam bir şekilde teslim ediyoruz” diye konuştu.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol