banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ’DAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Poyraz, bayram mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle belirtti; "Kurban Bayramı, Hz. İbrahim ve İsmâil’den günümüze, bir fedâkarlık, bir hasbîlik ve bir teslimiyet sembolü olagelmiştir.

Kurban ibadeti, bir yandan kişinin Allah'a yakınlaşmasını sağlarken, aynı zamanda toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar.

Bizim inancımız öksüz ve yetimleri sevindirmeyi, komşusu açken tok yatmamayı, bizim kültürümüz darda kalana sahip çıkmayı, mazlum ve mağdurun hakkını savunmayı, muhtaç ve yoksulu korumayı gerektirir.

Bizde inşallah bu bayramı inancımıza ve kültürümüze uygun hep birlikte heyecanla ve sevinçle kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin bayramını tebrik eder, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol