Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ, KANAL A’NIN KONUĞU İDİ
 “Belediyelerin su meselesi” konusunun irdelendiği programda; sosyal belediyecilik, restorasyon çalışmaları ve kentsel dönüşüm konuları ele alındı. Türkiyede tüm illere örnek olacak bir proje ile Kahramanmaraş’ın 100 yıllık su sorunun ortadan kaldıran Karasu projesini anlatan Başkan Poyraz; 57 km mesafeden gece gündüz demeden, amansız dağları, sarp kayaları aşarak kendi cazibesi ile getirdiği ve belediye tarihinin en büyük projelerinden biri olan Karasu İsale Hattı çalışmaları 2005 yılında tamamlandı. Kahramanmaraş Belediyesi tarihinin en büyük ve en kapsamlı projelerinden biri olan Karasu, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Karasu isale hattı projesi 2 yıl gibi kısa bir sürede belediyemiz öz kaynaklarıyla tamamlanarak birinci sınıf kaynak suyu şehir merkezine ulaştırılmış ve değerli Kahramanmaraşlıların istifadesine sunulmuştur” dedi.

S
ıcak sohbet havasında geçen programda 10 yıllık icraatlarının yanı sıra tüm Türkiye’de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Poyraz Kahramanmaraş’ın kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı ilk iller arasında yer aldığını belirtti.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol