banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MAHÇİÇEK, “ATATÜRK BÜYÜK BİR DEHAYDI”

Başkan Hanefi Mahçiçek, “ülkemizi bulunduğu ve sürüklendiği durumdan kurtarıp, ilkeleriyle ve felsefesiyle bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet demokrasi içerisinde yönetilmesini sağlayabilmiş Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyorum” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkenin zor günlerinde milleti ayakta tutacak dinamiklerin farkında olarak, Türk milletini bir arada tutan, örgütleyen ve dünyayı okuyabilen çok büyük bir liderdi.

Türk Milleti tarih boyunca Alparslan’dan, Ertuğrul Gazi’ye, Fatih Sultan Mehmet Han’a ve daha nicelerine kadar büyük liderlere sahip oldu. Mustafa Kemal Atatürk de bir devrin kapanışı ve yeni bir devletin doğuşuna liderlik etmiş büyük bir dehaydı. Hiçbir devletin sömürgesi olmadan Türk Milleti’nin bağımsız bir şekilde yönetilmesini sağlamış, Cumhuriyeti kurarak hâkimiyetin kayıtsız şartsız milletin elinde olduğunu göstermiştir.

Hepimize örnek çalışkan, disiplinli, vatanını her şeyin önünde tutan, ilkelerinden ödün vermeden inandığı yolda dimdik ilerleyen, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol