banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ, DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ ERTUĞRUL KAHVECİ’Yİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

 Başkan Erkoç, Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası müsabakalarında 18 yıl aradan sonra Dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atan Ertuğrul Kahveci’yi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Başarılı güreşçiye destek vererek Dünya üçüncüsü olmasında emeği geçen yöneticileri de tebrik eden Başkan Erkoç; “Gençlerimiz arasında sporda, sanatta daha böyle keşfedilmemiş çok yeteneklerimiz bulunmakta. Onlara bu imkânları sağlamak, küçük yaşlardan itibaren onlara sahip çıkmak, yetiştirmek, güreşte, futbolda, voleybolda, basketbolda, değişik sanat branşlarında onların başarılı olmalarına destek vermek çok önemli. Bu daha başlangıç, söz verdiğimiz gibi inşallah Kahramanmaraş’ı sporcu fabrikası yapacağız.” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, küçük yaşta yeteneklerine uygun şekilde eğitim alarak bu yeteneklerini geliştiren sporcuların uluslararası müsabakalarda elde ettikleri başarıların gençlere de örnek olması gerektiğini belirtti.


Ertuğrul Kahveci daha öncede 3-5 Temmuz 2015 tarihleri arası Sırbistan’da yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda Milli forma ile ülkemizi temsil ederek 50 Kg da Avrupa Üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol