Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BARO’DAN MÜLTECİLERE YARDIM ELİ
 Kahramanmaraş Barosu yönetim kurulu adına bir açıklama yapan başkanvekili Av.Mehmet Arık, “Sınır komşumuz olan Suriye de, devlet eliyle gerçekleştirilen kanlı eylemlerden kaçan Suriyeli kardeşlerimizin bir kısmı ilimizde misafir edilmektedir. Katliamlardan kaçan Suriyeliler her şeylerini ülkelerinde bırakarak ülkemize sığınmışlardır. Şu an onların her türlü yardıma ihtiyaçları vardır.



Biz de K.Maraş Barosu olarak Suriyeli misafirlerimize giyecek yardımı yaparak onların var oluş mücadelelerine katkıda bulunmak istedik.

Bu kapsamda baromuz mensupları avukatlarımız tarafından yapılan giyecek yardımlarına, baro bütçesinden ayırdığımız miktarlar ile aldığımız giyecekleri de ekleyerek Kahramanmaraş'taki kampta kalan 518 kişiden oluşan çoğunluğu çocuk 113 mülteci ailenin ihtiyacını karşılayacak paketler oluşturarak onlara dağıtıyoruz.

Tabi ki bu yardımlar onların ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılayacaktır.   

Dileğimiz; Suriye de gerçekleştirilen devlet terörünün bir an önce sona ermesi, Suriyeli kardeşlerimizin en kısa zamanda vatanlarına ve ülkelerinde hukukun egemen olduğu bir yönetime kavuşmalarıdır” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol