banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BALSUYU, BORSA’YA ADAY!
 Ticaret Borsasında, yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ortamda, basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Ahmet Duran Balsuyu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı odalarda her 4 yılda bir seçim yapıldığını, bu bağlamda Kahramanmaraş Ticaret Borsasının de seçim sürecine girdiğini söyledi.

“22 ay önce arkadaşım, meslektaşım Mahmut Arıkan’dan aldığım bayrağı, karınca kararınca titizlikle bugünlere getirdik. Seçimi süreci doğrultusunda, birkaç gün kamuoyunda bir yoklama yaptım, bu yoklamanın ardından yeniden aday olabileceğimi kanaati doğru. Borsamızın 391 üyesi var,. Ki bunun yaklaşık 300’üne ulaştım, konuştum, arkasından yeniden adaylık kararımı verdim. Ben değil, biz anlayışını özümsediğimiz sürece, bu şehirde hallolunmayacak mesele yok.” diyen Başkan Balsuyu, göreve geldiği günden bu yana Borsa olarak yaptıklarından, hizmetlerinden kesitler aktardı.


Tarhananın tescilini yaptırdıklarını,  çeşitli fuarlara katılarak kentin tanıtımına katkı sağladıklarını da belirten Balsuyu, bu fuarlarda standlar açtıklarını da sözlerine ekledi.

Balsuyu, geçtiğimiz günlerde, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte olduklarını, bu buluşmada başta TBMM Başkanvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam olmak üzere, Vali Şükrü Kocatepe, TSO Başkanı Kemal Karaküçük’ün de dahil olduğu ekipte, TOBB’un Kahramanmaraş’a bir eğitim kampusü sözünü aldıkları müjdesini de verdiğini ifade ederek, öğrencilere verilen burs miktarını ve öğrenci sayısını da artırdıklarını kaydetti, takiben devlet Hastanesine bir ambulans bağışladıklarını ekledi.


TİCARET BORSA BİNASI YAPILACAK

Yaptığı açıklamada, Kayseri yolu üzerinde, 473 dönümlük alana, hizmet kalitesini artırma adına yeni bir Borsa hizmet binası yaptıracaklarını, projelerinin hazır olduğunu ve ene kısa zamanda da temelinin atılacağını duyuran Balsuyu, arıca akredite olmuş laboratuarlarını üyelerin hizmetine verdiklerini, üyelerin bundan memnun olduğunu kaydetti, mevcut iki borsa temsilciliğinin halı hazırda Narlı ve Elbistan’da bulunduğunun altını çizerek, kendisinden önce bu görevi sürdüren başkanlara, emeği geçenlere teşekkür etti, son olarak da lisanslı depoculuk sisteminin Kahramanmaraş’a kurulması için de çalışmalara başladığını belirterek, sözlerine son verdi.

Başkan Balsuyu, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken, henüz kendisinden başka bir adayın ortaya çıkmadığını, muhtemelen seçimlere tek liste ile gidileceğinin altını çizdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol