banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAKAN EROĞLU’NDAN BELEDİYEYE ZİYARET
 İlk önce Kahramanmaraş Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Eroğlu, burada bakanlığın çalışmaları ve Kahramanmaraş’a yapılacak hizmetler konusunda açıklamalarda bulundu. Valilik Şeref Defteri’ni de imzalayan Bakan Eroğlu daha sonra Valilik Bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.



Bakan Eroğlu’nun Valiliği ziyaretine, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç, Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, bürokratlar, siyasiler ve işadamlarının da katıldı.


Valilik ziyareti sonrasında Belediyeyi ziyaret eden Bakan Eroğlu’nu Belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, ve Mustafa Uzunlar karşıladı.

Başkanlık Makamında geçen ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Poyraz sunum eşliğinde yapılan hizmetleri anlattı.


Başkan Poyraz’ın sunumunun ardından kısa bir konuşma yapan Bakan Eroğlu: “Gerçekten çok güzel ve büyük hizmetler yapmışsınız. Sizi ve ekibinizi yürekten kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz daha sonra Bakan Eroğlu’na Madalya Beratı hediye etti.


Belediye ziyaretinin ardından AK parti İl Başkanlığına geçen Bakan Eroğlu burayı ziyaretinin ardından DSİ 20. Bölge Müdürlüğü’ne geçerek burada bir koordinasyon toplantısına katıldı.


Koordinasyon Toplantısında konuşan ve kendi bakanlığına ait kurumların ilimize yapacağı yatırımlara ilişkin bili veren Bakan Eroğlu toplamda 659 milyon liralık yatırım yapılacağı müjdesini verdi.

Bakan Eroğlu ayrıca mevcut olan 45 proje olduğuna işaret ederek bir proje daha eklediklerini ve proje sayısını Kahramanmaraş’ın plaka koduna eşitlediklerini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol