Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ASKOM TOPLANTISI TÜKOĞLU’NDA YAPILDI
 İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Murat COŞKUN başkanlığında Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ nde gerçekleştirilen toplantıda, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.İsmail KAHRAMAN tarafından üyelere, mevcut durum hakkında slayt gösterisi sunuldu.

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr.Sinan YALÇIN’ın açıklamalarıyla devam eden toplantıda, hasta kabul, sevk organizasyonu, hastane icap listelerinin bildirimi, acil servislerde ve evde bakım hizmetlerinde yeterli ekipman ve personel bulundurulması konuları görüşüldü.

Soru cevap, görüş ve önerilerin bildirildiği toplantı sonrası, Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Abdurrahman CAN, ASKOM üyelerine hastaneyi gezdirerek birimler ve acil servis hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Acil Sağlık Uygulamalarında hizmet kalitesinin ve uygulanabilirliğinin artırılması ve geliştirilmesi hakkında kararların alındığı toplantıda, İl ve İlçe Devlet Hastaneleri Acil Sorumlu Hekimleri, Özel Hastane Acil Sorumlu Hekimleri, İlgili Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İlçe Sağlık Müdürleri hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol