Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ARİF ŞEN’İN MUTLU GÜNÜ
 Cuma akşamı, Hünkâr Düğün Salonunda dostlarının da katıldığı muhteşem kalabalıklı düğün töreninde hayli mutlu ve heyecanlı olan Arif Şen, dünürü, müteahhit-işadamı Osman Say ile konukları salon girişinde karşılarken, oğlunun da kendisi gibi mali müşavir olması dikkat çekti. Demek ki mum dibine ışık veriyordu.

Ya da armut dibine düşermiş.

Başkan Şen’in yakışıklı oğlu Mehmet Akif Şen ile, Osman Say’ın ev hanımı güzel kızı Şengül Say hayatlarını birleştirirken, düğüne katılana konuklar, “İkisi de birbirine çok yakışmışlar. Allah bir yastıkta kocatsın, hayırlı evlatlar dünyaya getirsinler, mutluluklar onların olsun!” dileklerinde bulundular.

MALİYE’NİN AĞIR TOPLARI VE MALİ MÜŞAVİRLER DÜĞÜNDEYDİ

Düğün sahipleri Şen ve Say gibi iki tanınmış dünür, iki önemli isim olunca, gelen konuk da çoktu ve önemli kimselerdi.

Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Defterdar Osman Koçaş, Grup Başkanları Ahmet  Erdoğan ve Sinan Küçükgöz, Kahramanmaraş eski vergi dairesi başkanı Yakup Kemal Şeker, Aslanbey Vergi Dairesi Başkanı Orhan Bakdım, Kahramanmaraş eski Belediye Başkanı Hacı Ali Özal, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının onursal başkanı Mehmet Gümüşer yanında, çok sayıda maliye çalışanı ve odaya kayıtlı üyeler ve mali müşavirler katıldı.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol