banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ANDIRIN’DA ULAŞIM KONFORU VE GÜVENLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım standardını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Andırın ilçesi Kaleboynu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilit parke uygulamalarını tamamladı. Mahalle içerisinde ulaşımı sağlayan stabilize (toprak) yol gerçekleştirilen çalışmalarla baştan uca yenilendi. Mahalleye yaklaşık 6 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırıldı.

MAHALLE YOLUMUZ BÜYÜKŞEHİR’LE YENİLENDİ

Mahallenin ulaşım standardının artırıldığını belirten muhtar Hasan Kıvrak, “Mahallemizin içerisinde bulunan yolumuz topraktı. Dolayısıyla araç geçişlerinde evlerimiz toz toprak içerisinde kalıyordu. Yolumuz Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parkeyle yenilendi. Mahallemizin ulaşım standardı artırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ULAŞIM GÜVENLİĞİ SAĞLANIYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin Andırın’da çalışma gerçekleştirdiği diğer bir nokta ise Gökçeli Mahallesi’ne ulaşım sağlayan arter oldu. Darlığı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden olan arterde bulunan virajlar genişletilerek ulaşım güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol