banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ALİ ARPASATAN KALİTELİ İSİM, HAYIRLI OLSUN!
 11 Ocak 2013 Cuma günü yapılacak olan Kahramanmaraş sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) kamuoyu ve sanayi-iş dünyasında başkanlık için ismi geçen Haluk Şerbetçi, başkanlık için adaylığı düşünmediğini söyledi.

Bilindiği üzere, bir dönem bu görevi başarı ile yürüten başkan Ahmet Kamil Şirikçi’nin 11 Ocak’taki genel kurulda başkanlığı bırakacak olmasıyla birlikte, siyasetin ve iş dünyasının düzgün ismi Haluk Şerbetçi’ye, KİMLİK GAZETESİ’ni ziyaretinde sorduk, “Haluk bey, başkanlık için sizin de adınız geçiyor, böyle bir niyetiniz var mı?” dediğimizde bize; “Kamuoyunda böyle bir beklenti ve teveccüh var. Ancak benim adaylık için düşüncem yok. Teşekkür ediyorum. Kaldı ki senelerdir KASİAD Başkan yardımcılığı görevini sürdüren Dr.Ali Arpasatan kardeşim, bu göreve layık bir isim. Bizleri ve şehrimizi layıkı ile temsil edeceğine can-ı gönülden inanıyorum. Kaliteli bir isim, düzgün bir kumaş ve bu  camiaya çok emeği geçen bir arkadaşımız. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Buna göre, sanayi ve iş dünyasının güzide ismi Fevzi Arpasatan’ın doktor olan ve aynı zamanda da tekstil sektöründe marka haline gelen Ali Arpasatan’ın başkanlığı kesinleşmiş oluyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol