Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AKMOD’UN KIŞ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
 Kahramanmaraş Belediyesi öncülüğünde tüm kurum ve kuruluşların ve halkımızın katılımlarıyla kurulan AKMOD ve Gönüllü İtfaiyeciler, kış şartlarında dağ arama kurtarma eğitimi ve tatbikatını 60 kişilik grupla 15-16 Aralık günleri gerçekleştirdi.

Suçatı İzci Kampı Yeşilgöz Yaylası ve Ilıcada gerçekleştirilen 2 günlük eğitiminde;


15 Aralık Cumartesi günü gündüz sabah sporunun ardından dağcılık, disiplin ve koordinasyon eğitimleri veridi.

 Öğleden sonra Döngel Mağraları çevresinde dağ tırmanışı gerçekleştirildi. Akşam ise yangın güvenlik ve kurtarma eğitimi sinevizyon eşliğinde sunuldu. Katılımcıların konuyla ilgili tüm soruları cevaplandırıldı. AKMOD organizasyon şeması ve acil durumlarda çalışma planı anlatıldı.


16 Aralık Pazar günü Süleymanlı kasabasındaki tarihi yerler gezilerek katılımcılara tarihi mekanlar hakkında bilgiler verildi. Süleymanlı kasabasının karşısında bulunan şehitlik ziyaret edildi. Dağ yürüyüşü gerçekleştirildi. Katılımcılar Ilıca kasabasındaki kaplıcaya götürüldü.

AKMOD Başkanı ve Belediye İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder konuyla ilgili yaptığı açıklamada arama kurtarma ekibi elemanlarının ve gönüllü itfaiyecilerin afet öncesi işbirliği içerisinde; her yıl yaz ve kış aylarında düzenli olarak yangın ve arama kurtarma, ilk yardım dağcılık, disiplin ve koordinasyon eğitimi ve tatbikatları yaptıklarını moral ve kaynaşma gezileri tertiplediklerini belirterek amacımız ekip elemanları arasında kaynaşma sağlamak, moral ve motivasyonu en üst seviyeye çıkarmak ve takım ruhu oluşturmaktır dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol