banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

AKİL İNSANLAR VE BİBER GAZI
 400 civarında davetlinin yer aldığı toplantıda, heyet tarafından çözüm süreci anlatıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen (Bir de basına kapalı toplantı modası başladı, basından neyi saklıyorlar, anlamak mümkün değil, hayırdır inşallah!) toplantıda heyet üyeleri daha sonra toplantıya katılanların görüşlerini dinledi.

BASINA KAPALI MODASI

Toplantının ardından salona alınan gazetecilere (gerçi gazetecilerin çoğu Tarsus maçına gitmişti, acaba kimler hangi soruyu sordu, akil adamlar ne cevaplar verdi, bilmiyoruz) kısa bir değerlendirme yapan aynı zamanda heyet başkanı olan ve daha önce de çeşitli nedenlerle  Kahramanmaraş’a gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantının olumlu geçtiğini belirterek, "Güzel ve yararlı bir toplantı gerçekleştirdik. Umarım bu toplantıdan güzel sonuçlar alırız. Herkese katılımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Eski film ve sinema oyuncusu ve heyet üyesi Kadir İnanır da samimi bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, "Gerçekten çok başarılı, içten, samimi, düzeyli tartışmanın yapıldığı; harika, müthiş bir toplantı yaptık. Bu sürece katılan bütün arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI

Pazar günü kenti gezen, kaleye de çıkan, çeşitli ziyaretlere gerçekleştiren akil insanlar heyet üyeleri daha sonra toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu'nun toplantısı nedeniyle, emniyet güçleri genişi güvenlik tedbirleri alırken, Adıyaman, Gaziantep ve Kayseri'den takviye polis ekibi Kahramanmaraş'a gelerek kentte sıkı güvenlik önlemi alınırken, bir gurup taraftar protesto eyleminde bulundu, emniyet güçleri tarafından üzerlerine su ve bibere gazı sıkıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol