Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AKALA İNŞAAT, MST BEKOLODERİ TERCİH ETTİ
 Düzenlenen anahtar teslim töreninde, Sanko Makina Genel Müdür Yardımcısı Ertan Paşa, Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı ve Satış Koordinasyon Şefi Gönenç Udumlu tarafından, Akala inşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi temsilcisi Ali Akın ve Dinçer Akın’a, satın aldıkları 4 tane 6 serisi MST 642 bekoloderin anahtarı teslim edildi.

Araçların hayırlı olmasını dileyen Ertan Paşa, yeni modelleri 6 serisinin Türkiye’de hızla yayıldığını ve ilginin çok iyi olduğunu belirterek, ‘’İlgi giderek de artıyor. Bu sene iyi satış yaptık,  2013 yılında çok daha iyi olacağını düşünüyoruz’’ dedi.


‘’Akala İnşaat, makinadaki performans ve kalite değişimini görmesi sonucunda bizi tercih etti. Bu da bizim için gurur verici’’ diyen Paşa, bunun Sanko Makina’nın doğru yolda olduğunu, her geçen gün daha iyiye gittiğini gösterdiğini vurguladı.

Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı ise 6 serisi MST bekoloderlerin şu anda dünyadaki son teknolojiyle üretildiğini anımsatarak, operatör konforu, verimli çalışması, yüksek iş yapma kabiliyeti ve yakıt tasarrufu dolayısıyla müşteriler tarafından tercih edildiğini söyledi.

-‘’SANKO MAKİNA’NIN GÜCÜNÜ MÜŞTERİLERE YANSITIYORUZ’’-

Satış sonrası hizmetlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Karlı, ‘’Özellikle servis ve yedek parça konusunda çok ciddi yapılanmamız var. Türkiye’de 61 noktada servis noktamız var. 24 saat kesintisiz hizmetle Sanko  Makina’nın  gücünü müşterilere yansıtmaya devam ediyoruz’’ sözlerine yer verdi.

Akala İnşaat’ın temsilcisi Ali Akın da, MST bekoloderlerin çok büyük bir gelişim gösterdiğini  ve kalite seviyesini yükselttiğini vurgulayarak, tercih nedenini şöyle ifade etti:

‘’En büyük tercih sebebim; diğer firmalar kalite seviyesini çok düşürürken, MST çok büyük bir gelişim gösterdi. Ayrıca, kendi memleketimizin makinasını kullanmak kadar güzel bir şey olamaz. İnsanların yabancı sevdasından kurtulması gerekiyor.  MST bekoloderlerin, iş yapış şeklimize ve verimliliğimizi artırmamıza olumlu katkısı olacak. Bu 4 taneyle de kalmayacağız. Mart ayında 5 tane daha alacağım.’’


SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol