Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AK PARTİLİLER ENGELLİLER DERNEĞİNDE!
 AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Aynur Soydan ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerinden; Dilek Çevik, Azime Yönder, Selma Tosun, Hanife Beştepe, Sevim Güven, Seniha Küsmen ve Gülşen Yeniçerioğlu’ndan oluşan ziyaret heyetini, Engelliler Derneği Başkanı Gökhan Kılınç ve Dernek yönetimi karşıladı.

Başkan Elife Aynur Soydan, ziyarette yapılan sohbetteki konuşmasında, ziyaretteki amaçlarının; derneğin "Engelleri kaldıralım" sloganı ile başlattığı projeye destek vermek olduğunu ifade etti.


Engelliler Derneği Başkanı Gökhan Kılınç, AK Parti Kadın Kolları ziyaret heyetine ziyaretlerinden ve kampanya ile projelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Salı günü döndüğü Gürcistan gezisi hakkındaki değerlendirmelerini, ziyaret heyetiyle paylaşan Başkan Gökhan Kılınç, “Gürcistan’daki engelli halk için, mevcut eksiklikleri yerinde görerek Türkiye Cumhuriyeti’nin engelli vatandaşlar için sosyal ekonomik ve sağlık hakları konusunda bilgilendirme yaptık. Çeşitli projeler üreterek, komşu ülkelerde var olan eksiklikleri değerlendirdik. Fayda sağlamak amacıyla görüşmeler yaptık” dedi.

Birçok Ankara ve İstanbul milletvekillerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle birlikte, bölgedeki başarılı çalışmalarından dolayı Gürcistan’a gezi düzenlediklerini belirten Başkan Kılınç, Gürcistan’da bir şube açtıklarını söyledi.


Elleri boş gelmeyen AK Parti Kadın Kolları ziyaret heyeti, sadece Elbistan Engelliler Derneği’nin anlaşmalı olarak devam ettirdiği Mavi Kapak Kampanyası’na destek vermek adına biriktirmiş oldukları kapakları teslim etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol