banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AK PARTİLİ KADINLARIN AŞURE İKRAMI
 İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı sebebiyle, geleneksel aşure pişirme ve dağıtma kervanına katılan AK Parti Kahramanmaraş kadın kolları Başkanı Nursel REYHANLIOĞLU yaptığı açıklamada; "Hicrî Senenin ilk ayı olan Muharrem ayı Kur'an-ı kerimde, kıymet verilen dört aydan biridir ve 10. günü Âşura Günüdür. Bizde Muharrem Ayının bolluk ve bereketini belirtmesinden dolayı yapılan aşureyi hey yıl düzenli olarak yapıyoruz ve bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirdik” dedi.



Reyhanlıoğlu,
aşure şenliğine katılan partililerine ve vatandaşlara teşekkür etti.


Parti binası önündeki aşure gününe katılanlar arasında, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde BAYAZIT KAÇAR, önceki dönem Milletvekilleri; Hanifi MAHÇİÇEK ile Cafer TATLIBAL, Belediye Başkanı Mustafa POYRAZ, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa ÖZSOY,  İl Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ,  Merkez ilçe Başkanı Necati OKAY,  İl Gençlik Kolları Başkanı Fırat GÖRGEL, AK Parti teşkilatımızın tüm kademelerinde görev yapan partililer ile vatandaşlar katılırken, zengin malzemeden yapılan ve hayli de lezzetli olan aşure çok beğenildi.













 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol