banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AK PARTİLİ KADINLAR EMNİYETTE!
 İl Emniyet Müdürü Metin AŞIK, emniyet müdürlüğünün çalışmaları hakkında AK Parti Kadın Kollarına bilgilendirmelerde bulunarak, şunları dile getirdi; “Görevi devralmamdan itibaren, 155 polis ihbar hattını sürekli takip diyorum. Şehrimizde Yunus Ekiplerinin hizmet vermesinin hazırlıklarını yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde şehrimizde provokasyon yapmayı planlayan grupları önceden aldığımız tedbirlerle engelleyerek şehrimizin huzurunu bozmalarına izin vermedik. Emniyet teşkilatı olarak güvenlik dışında sosyal çalışmalarımızda olacak bunun için muhtarlarımızla birlikte görüşerek yapmayı planladığımız çalışmalarımız olacak. Topluma faydalı çalışmalarımız devam edecek” dedi. Ve ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade etti. 



AK Parti
İl Kadın Kolları Başkanı Nursel REYHANLIOĞLU ise, “Kahramanmaraş’ta özellikle kadın ve çocukların polise büyük bir sempati ve güveni bulunmaktadır. Tüm emniyet güçlerimizin şehrimizdeki huzur ve güven ortamını bozmak isteyenlere izin vermedikleri ve gece gündüz gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol