Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

AK KADINLAR AĞAÇ DİKTİ

AK Kadınlar Ormanının açılış Konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Nursel REYHANLIOĞLU; Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan İL Genel Meclis Başkanı Sayın Mustafa Özsoy, AK Parti İl Başkanı Sayın M. Fatih ERKOÇ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Necati OKAY’ a ve teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının desteği ile Türkiye genelinde organize edilen “81 İl’e 81 Orman” projesi kapsamında Kahramanmaraş AK Kadınlar Ormanı açılışını gerçekleştirmek için burada toplanmış bulunmaktayız.

AK Parti Kadın Kolları, ülke genelinde 3,250 bine ulaşan üye sayısı ile dünyanın en büyük kadın sivil toplum örgütü olmayı başarmıştır. Her türlü fedakârlığı göze alarak, her koşulda siyaset yapmaya kendini adamış, AK Partili her bir kadın üye için bir ağaç dikilecek ve AK Kadınlar Ormanı yeşerecek. "Bir Ağaç Bir Kadın, Bin Nefes Bin Umut"  sloganı ile başladığımız bu projeyle AK Partili Kadınlar arkalarında dev bir eser bırakacaklar.   

Bu projede bize destek olan Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Sayın Halil COŞKUN Bey’e Orman Bölge müdürlüğü çalışanlarına ve teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol