Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

YAPAR PASLANMAZ MAKİNE A.Ş. DENİZLİ FUARINDA

Yıllar önce, (1965) Bekir İğci’nin paslanmaz malzeme işletmeye başlamasıyla sanayi sektörüne merhaba diyen YAPAR Paslanmaz Makine A.Ş., bu kez de Denizli’deki fuarda adeta gövde gösterisi yaptı.

Sektörün kilometre taşlarından olan YAPAR PASLANMAZ MAKİNE A.Ş. 1974 yılında da maliye kaydı ile ticari faaliyetine başladı ve kısa sürede alanında marka haline geldi. Takip eden yıllarda, 1990’da ikinci kuşağın işe başlaması ve makineleşme yatırımları, tüm kardeşlerin üretime katkı sağlamaları sebebiyle paslanmaz saç işleme ve özel üretim hattının kurulması ile de markalaşmaya gitti ve kurumsal kimlik kazandı.

2010’DA AİLE ŞİRKETİ MODELİNDEN LİMİTED ŞİRKETİNE DÖNÜŞTÜ

2015 yılından beri de AR-GE departmanı kurulması ve inovasyon çalışmaları sayesinde, üretimini hızlandıran ve geliştiren YAPAR PASLANMAZ MAKİNE A.Ş. takip eden senelerde kumaşa boyama makinaları ve ram örgü makineleri üretimi ve satışı ile zirveye tırmandı.

Geçtiğimiz son iki yıl içinde, ki 2019 ve 2020 yıllarını içine alıyor, Hanefi Mahçiçek Stadyumu karşısında yeni fabrika binasının kurulumu gerçekleşti, paslanmaz makine entegre kalite yönetim sistemi ile de entegre yönetim sistemi kurulumu ve kurumsallaşma sürecinin başlaması ile anonim şirkete geçilmesi sağlandı.

ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ İLE DAHA GÜÇLÜ HİZMET

İBRAHİM İĞCİ, MEHMET İĞCİ ve SEFA İĞCİ kardeşlerin kararlı ve azimli çalışmaları sayesinde hem alanında öncü ve lider firma haline geldiler, hem de şehrimizi dışarılarda tanıtarak tanıtım elçisi rolleriyle takdir topladılar. Katıldıkları fuarlarda sadece makinalarını değil, şehrimizi genel konumu, tarihi, coğrafyası, yöresel ürünleri ile de tanıtmayı başardılar.

FUARLARIN EKONOMİYE KATKISI BÜYÜK!

Son olarak Denizli’deki fuara katıldılar. İki yıl aralıklarla uluslararası fuarlar takvimi dikkate alınarak düzenlenen fuarlara gerek içeriği, gerekse katılımcı firmaların fuardan elde etmiş olduğu maksimum fayda ile dünyanın en önemli lokal fuarı arasında ki yerini aldıklarını söyleyen Mehmet İğci, İbrahim İğci, Sefa İğci kardeşler fuarla ilgili olarak; “Ülkemizin en önemli tekstil ve hazır giyim üretim merkezleri arasında yer alan Denizli’de düzenlenen fuar, kent de bulunan sanayicilerin yanı sıra bölge sanayicilerini bir araya getirmeyi başarmıştır.

İçeriği itibarıyla sadece bölgede ki tekstil üretimine uygun makine ve teknolojilerin sergilenmesine olanak sağlanırken, ziyaretçilerin elde ettiği maksimum fayda fuarı gelecek yıllara taşımayı başarmıştır.

İplik Makineleri, Dokuma ve Örme Makineleri, Boya-Apre ve Finisaj Makineleri, Tekstil Kimyasalları, Baskı Boyaları ve Makineleri, Hazır giyim Makineleri, Tekstil Dijital Baskı Teknolojileri, Ambalaj ve Paketleme Makineleri, Kalite Kontrol ve Laboratuvar Ürünleri, Yedek Parça ve Yan Sanayi Ürünleri, Mamul İplik fuarda başlıca sergilenen ürün gruplarını oluşturmaktadır.” diye konuştular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol