Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ DAĞITIM TÖRENİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen programa Vali Ömer Faruk COŞKUN, AK Parti Milletvekili Ahmet ÖZDEMİR, AK Parti İl Başkanı Fırat GÖRGEL, İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan BİLİR, MHP İl Başkan Vekili Müfit DAL, Büyükşehir Belediyesi Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Fatih TÜRKMENER, Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus GÜZEL ve çiftçiler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, AK Parti Milletvekili Ahmet ÖZDEMİR, İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan BİLİR ve hibe desteklerinden yararlanan çiftçilerin konuşmaları, sembolik çek takdimi, toplu fotoğraf çekimi ve ikramlar ile sona erdi.

2022 yılı Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Makine, Ekipman, Altyapı ve Ekonomik Yatırımlar Hibe Desteğinde İlimizden toplam 815 çiftçi/yatırımcıya 40.495.480 TL, Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Desteğinde 287 proje için 13.639.662 TL ve Uzman Eller Projesinde 36 proje için 3.600.000 TL hibe desteği ödemesi yapılacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol