banner1572
Öne Çıkanlar TARAFTARLAR DERNEĞİ YENİ LOKANİLİ AÇTI BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR GAZETECİLER DE ADAY ADAYI OLDULAR! madalya Başkan Abdulhamit Yeniceli

Bu haber kez okundu.

KERVANHAN’IN GÜLÜMSEYEN YÜZLERİ VE GASTRONOMİ’NİN ÇILGIN TÜRKLERİ

Günümüzde şehrin markası, ihracatın önemli firması, üstelik de kentin tanıtımı noktasında çaba içinde olabilmek, istihdam sağlamak, şu ekonomik darboğazda ayakta durabilmek kolay değil iken, Kervanhan’ın gülümseyen yüzleri bütün bu algıları diri tutabilmek için, ekonomiye can simidi olacak vergilerinizle devletin en güçlü ayağını sağlamlaştırmak için Kervanhan değil  sadece, yurt içi ve yurt  dışı dahil, Kahramanmaraş içindeki tüm şubeleriyle,  alpedo markası şehrin başarı hikayesi sanki.

MARKA OLUP, ÜRÜN PAZARLAYABİLMEK!

Siz dünyanın en iyi gazetesini çıkartabilirsiniz, siz memleketin en çok rağbet gören ürününü satabilirsiniz, ancak yüzünüz turşu satıyorsa, markanızı, ürününüzü pazarlamasını bilmiyorsanız, ürettiğinizin, meydana çıkarttığınızın hiçbir kıymeti harbiyesi kalmıyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BÜTÜN ÇABALARI

Kervanhan ve Alpedo, bu kentin markası. Dünya çapında ün kazanma yanında, Türkiye ve dünyadaki şubeleri ile hem Kahramanmaraş’ın tanıtımında elçi rolü oynuyorlar,  hem de şehre döviz kazandırıyorlar.

İşletmecilik ruhlarında var. İşte firmayı ayakta ve güçlü kılan Mustafa Pekel ile Yaşar Pekel kardeşler. Müessesenin gözbebeği, başarılı idareci Yaşar Kireçci ise yeğenleri, yakınları.

Müşteri memnuniyeti için bütün çabaları.

VE GASTRONOMİNİN ÇILGIN TÜRKLERİ

Hürriyet Gazetesinin Bölgesel Bursa ekinde, gastronomi konusunda ülkenin ve yörenin önde gelen firmaları gazeteye haber olurken, dondurmanın başkenti Kahramanmaraş’tan da, kervan@alpedo Lezzet Durağı, bu gazete ekinde ayrıntılı şekilde yer alıyor GASTRONOMİNİN ÇILGIN TÜRKLERİ değil, Kahramanmaraş’ın çılgın markası alpedo@kervan, yükselişini, ürün kalitesini, müşteri memnuniyetini, ihracatını ve yurt içindeki yayılımı kadar ülke dışında da şube sayısını artırmaya devam ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ile hem marka, hem firma altın çağını yaşıyor, her geçen gün çıtayı yükseltiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1413

banner1560

banner1574

banner1575