Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÇANKIRI’DA, ÜNİVERSİTE ÖGRENCİLERİ FESTİVALDE DONDURMAYA DOYDU

Gerek memleketi Kahramanmaraş’ta, gerekse yurt içi ve yurt dışında birçok seminerlere, festivallere katılan ve burada öğrencilere yaşamından kesitler aktaran, dondurma sektörüne dair bilgiler veren Sami Kervancıoğlu, öğrencilerin gönüllerini fethetmeyi başardı.

SAMİ KERVANCIOĞU DONDURMA ŞOVU İLE DE ÇANKIRILI ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde düzenlenen Dondurma ve Gençlik Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazi Kampüsü’nde gerçekleştirilen festivalde Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancioglu tarafından 10 binden fazla öğrenciye Maraş dondurması ikram edildi. Festivalde öğrenciler düzenlenen konser ve halkoyunu gösterileri ile eğlendi.

Öğrenciler ikram edilen dondurmaya yoğun ilgi gösterdi. Renkli görüntülere sahne olan festival, gece saatlerine kadar devam etti.

"BU TÜR ETKİNLİKLERİ SÜREKLİ OLARAK DÜZENLEYECEGİZ"

Festivalde konuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, “Bahara girerken öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda bu tür etkinlikleri sürekli olarak düzenleyeceğiz. Özellikle bilim, sanat etkinliklerinin ilk adimi olan Dondurma ve Gençlik Festivalimiz sizlere çok güzel heyecanlar oluşturacak. Öğrenciler bilgiyi üretir, üretilen bilgileri hizmete ve teknolojiye dönüştürür. Ayni zamanda sanat icra eder, duygulara heyecan katar. Biz ülkenin geleceğini inşa etme adına sizleri yetiştirme azim ve gayreti içerisindeyiz. Türkiye’nin birçok bölgesinde hangi zenginliğimiz, kültürümüz varsa aynisi Çankırı Karatekin Üniversitesinde vardır. Çankırı Karatekin üniversitesi 19 bin öğrencisi ile dikkatleri çeken bir üniversitedir. Doğu Türkistan’dan İtalya’ya kadar medeniyet coğrafyamızın bir parçası olan uluslararası öğrencilerimizi üniversitemizde misafir etmekteyiz. Çankırı Karatekin Üniversitesi sınırlerı asan bir üniversite” dedi.

Öğrencilerle deneyimlerini paylasan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ise, küçük bir dükkândan başlayarak Türkiye’de 135 bin noktaya ulasan bir firma olma yolundaki basari hikâyesini anlattı. Çok sayıdaki ülkeye ihracat yaptıklarını söyleyen Kervancıoğlu, küçük yaslardan beri azimle çeliştiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından satırla kesilen dondurma Rektör Çiftçi ve Sami Kervancioglu tarafından öğrencilere ikram edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol