banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ALPEDO’NUN DONDURMA ŞOVU BÜYÜLEDİ

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Dünya Göçebe Oyunlarının dondurma sponsoru oldu.

Turnuvaya katılan Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan, Genelensel Spor Dalları Federasyon Başkanı Hakan Kazancı, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyon Başkanı İbrahim Türkiş ve Etnospor Konfederasyonu Başkan Vekili Hakan Kazancı, çengelle asılan Maraş dondurmasını satır ve balta ile keserek sporculara ikram etti. Program hakkında konuşan Kervancıoğlu, vatandaşların kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnun oldukları söyledi.

“YILMADAN, YORULMADAN DEVAM EDİYORUZ”

Maraş dondurmasını tanıtmaya gayret ettiklerini kaydeden Sami Kervancıoğlu, “Sevdamız Kahramanmaraş diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda, toplumun her kesiminden insanına ulaşmaya devam ediyoruz. Yılmadan, yorulmadan hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya göçebe oyunlarındayız, burada çok güzel bir atmosfer var. Vatandaşlarımıza ve sporcularımıza dondurma ikramında bulunduk. Programda emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol