banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

SANKOLU MİNİKLER  OKULDA  100. GÜNLERİNİ KUTLADILAR
 Özel Sanko Anasınıfları, tatil ve hafta sonları hariç okula geldikleri her gün için oluşturdukları ‘’100. Gün’’ ağacına bir yaprak astı.

“Yüz” kelimesinin çağrıştırdığı konularda beyin fırtınası yapan öğrenciler, “Yüz” kelimesinin farklı anlamları üzerinde çalıştılar. ‘’100 adımda nereye kadar gideriz?’’ gibi sorularla tahmin oyunu oynayarak farklı nesneleri 100’e kadar ritmik saydılar.

Sabırla bekledikleri 100. günü düzenlenen partideki eğlenceli danslar ve oyunlar eşliğinde pasta keserek kutlayan öğrenciler, sayıların önemini kavradılar.

Özel Sanko İlkokulu Anasınıfları Müdür Yardımcısı Hatice Adıyaman, bu etkinlikle öğrencilere matematiği sevdirdiklerini ifade ederek, ‘’Öğrencilerimizin 100 e kadar ritmik, 5’er ve 10’ar sayma becerilerini geliştirmenin yanı sıra zamanı daha iyi kavramaları için kalıcı bir öğrenme yöntemi olan bu etkinlik, matematiği sevdirmektedir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol