Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

SANKO OKULLARI ‘’CUMHURİYETİ’’COŞKUYLA KUTLADI
 Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla düzenlenen törende, öğrencilerin hazırladığı Cumhuriyet dönemini ve verilen mücadeleyi anlatan kısa film gösterimi ve satranç balesini, vals ve zeybek oyunu izledi. Davul gösterisinin de yer aldığı program, kurdela ile yapılan jimnastik sunumu ile sona erdi.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, daha sonra Özel Sanko Okulları’ndan hareket eden Cumhuriyet Konvoyu’na, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu’nun ve yanı sıra, öğrenciler, veliler, vatandaşlar, okul yöneticileri ile belediye çalışanları katıldı.


Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süslenen yüzlerce aracın katıldığı ve 10. Yıl Marşı’nın seslendirildiği konvoya, trafikte seyir halinde olan araçlar klakson çalarak, yayalar alkışlarla büyük destek verdi. Yol boyunca binalardaki vatandaşlar da balkonlarda Türk bayrakları ve el sallayarak sevgi gösterisinde bulundu.


Araçların üzerinde , ‘’Cumhuriyet’i Biz Yaşatacağız’’, ‘’Cumhuriyet Erdemdir’’, ‘’Yaşasın Cumhuriyet’’ yazan geleneksel Cumhuriyet Konvoyu, kent merkezinde belirlenen güzergahı dolaştıktan sonra İstasyon Meydanı’nda havai fişek gösterisiyle turunu tamamladı.
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, burada yaptığı konuşmada, konvoya katılanlara teşekkür ederek, ‘’Cumhuriyet Bayramı senede bir gün kutlansa da yüreğimizde her gün kutluyoruz. Hepimizin bayramı kutlu olsun’’ dedi.


-‘’CUMHURİYET COŞKUSUNU HALKIMIZ İLE PAYLAŞTIK’’-
Son 4-5 yıldır konvoyu düzenlediklerini, Cumhuriyet coşkusunu halkla paylaştıklarını ifade eden Köylüoğlu, şunları söyledi:
‘’Bu yıl Şehitkamil Belediyesi ile konvoyu organize ettik. Öğrencilerimiz, velilerimiz, halkımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bize verdikleri büyük destekleri ve çok güzel bir organizasyon oluşturdukları için teşekkür ediyoruz. Bu yılki coşkuyu her yıl yaşamak dileğiyle.’’


-‘’GENÇLERİMİZ CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAKTIR’’-
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da Cumhuriyet’in 89. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını,bu kez ayrıca fener alayı düzenlediklerini belirtti. Fadıloğlu, şunları kaydetti:
‘’Cumhuriyet’imizin teminatı olan sevgili gençlerimizle bu coşkuyu paylaşmak bizleri de çok daha iyi noktaya getirmeye gayret gösterdi. Bizler de bu gençlerden aldığımız enerjiyle, çok daha ileri noktalara gitmek için yöneticiler adına elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Ancak şunun çok iyi bilinmesini istiyorum; bu ülkenin gençliği Cumhuriyet’e her zaman olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacaktır.’’
Fener alayını geleneksel hale getireceklerini açıklayan Rıdvan Fadıloğlu, geçtikleri güzergahlarda kendilerine sevgi gösterisinde bulunan tüm vatandaşlara da teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol