banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ÖZGÜL’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI:

Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan ayını daha geride bırakıp, Yüce Allah’ın tüm inananlara kutsal bir hediyesi olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hepimizin bildiği gibi bayramlar, geleceğe olan umutların tazelendiği, hüzünlerin unutulup, mutlulukların paylaşıldığı çok özel günlerdir. Fakat son 2 yıldır tüm insanlığı kuşatan Covid-19 salgını dolayısıyla, kontrollü bir yaşam sürmekte ve bu mutlu günlerimizi sevdiklerimizden ayrı olarak kutlamaktayız. İçimizi burkan bu tablonun yanı sıra son birkaç gündür Kudüs’te yaşanan insanlık dışı görüntüler ve İslam dünyasının ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılar, hüznümüzü bir kat daha artırmaktadır.

Ancak, ümitlerimizin yeşerdiği, aydınlık yarınlara olan beklentilerimizin katlandığı bu bayram günlerinde, tüm güçlükleri el birliği ile atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Ümit ediyorum ki; Covid-19 önlemlerine riayet ettiğimiz takdirde, sağlık dolu günler uzakta değildir. Diğer yandan ülkemizin ve dost ve kardeş ülkelerimizin girişimleri ile İsrail’in Filistin’e yönelik mütecaviz saldırıları da en kısa sürede son bulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramımızı bir kez daha en kalbi duygularımla kutluyor; ülke, millet ve İslam Dünyası olarak saadet dolu bir bayram geçirmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol